Žali agurkai
Konservuoti žirneliai
Svogūnas
Pipirai
Druska
Krapai
Majonezas
Krienai ( nebūtinai ,kas mėgsta )
Jaučio širdį pamarinuoti su mėgstamais prieskoniais ir palaikius per naktį išvirti.Virti kol suminkštės, maždaug apie 1,5-2 val.Imame dalį širdies ir panašiomis dalimis agurkų ,žirnelių.Širdį supjaustome kubeliais,agurkus šiaudeliais ,įdedame žirnelių ,pjaustyto svogūno,pipirų ,druskos pagal skonį .Majonezą galite sumaišyti su trupučiu tarkuotų krienų ,bet nebūtinai.Aš išbandžiau ir su krienais, ir tik su majonezu tai man skaniau be krienų.Nors kitiems labai patiko su krienais :) Dedam majonezą ir viską išmaišome. Jaučio širdis savo skoniu labai primena liežuvį .Skanaus !!!
Visos foto ir nuorodos į receptus yra ir mano Facebook puslapyje : čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą