2013 m. birželio 30 d., sekmadienis

Kepta duona su padažu

Duonos ( naudojau baltą ''Palangos'')
aliejaus ( naudojau alyvuogių )
česnako


Padažas:
Majonezas
Mocarelos sūris arba bet koks gerai besilydantis fermentinis sūris (tarkuotas)
česnakas
vanduo

Iškepame duoną,dar karštą įtriname česnaku.Atvėsusią supjaustome išilgai juostelėmis.Padažui dedame majonezą ,sūrį ,tarkuotą česnaką ,proporcijos maždaug  iš ''akies ''.Kad nebūtų labai tirštas pilame kelis šaukštus vandens.Viską išmaišome ir kaitiname ant garų arba ,kas naudojatės, mikrobangėje.Galima padažą  daryti į atskirą indą ,o galima pilti tiesiai ant duonos ir šauti į orkaitę kol išsilydys sūris.Skanaus !!!






Aš Facebooke : čia






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą