keli šaukštai garstyčių
keli šaukštai pomidorų padažo
5 dideli svogūnai
kelios skiltelės česnako
truputį druskos
baziliko
džiovintų salierų lapų
kalendros
juodų pipirų
raudonėlio
Paruošimas :
Mėsą supjaustome gabaliukais, dedame prieskonius , pusžiedžiais pjaustytus svogūnus,česnaką ,džiovintus prieskonius ,druską ,garstyčias,pomidorų padažą.Toliau linksmoji dalis : apie 15 min. mėsos ''masažo''. Laikome parą arba trumpiausiai 5-6 val. Tiekiame su ant grotelių keptomis bulvėmis ir daržovėmis.Bulvės prieš tai buvo išvirtos.Labai minkšti,sultingi ,tirpsta burnoje :) Skanaus !!!
Kaip gardžiai atrodo! :)
AtsakytiPanaikintiAčiū ,čia labai gardu :)
AtsakytiPanaikinti