2013 m. birželio 30 d., sekmadienis

Kiaulienos šašlykas

2 kg. kiaulienos mentės arba sprandinės
keli šaukštai garstyčių
keli šaukštai pomidorų padažo
5 dideli svogūnai
kelios skiltelės česnako
truputį druskos
baziliko
džiovintų salierų lapų
kalendros
juodų pipirų
raudonėlio


Paruošimas :

Mėsą supjaustome gabaliukais, dedame prieskonius , pusžiedžiais pjaustytus svogūnus,česnaką  ,džiovintus prieskonius ,druską ,garstyčias,pomidorų padažą.Toliau  linksmoji dalis :  apie 15 min. mėsos ''masažo''. Laikome parą arba trumpiausiai 5-6 val. Tiekiame su ant grotelių keptomis bulvėmis ir  daržovėmis.Bulvės prieš tai buvo išvirtos.Labai minkšti,sultingi ,tirpsta burnoje :) Skanaus !!!










2 komentarai: