Reikės:
600 g. kiaulienos ,jautienos faršo mišinio
3 morkos
2 svogūnai
pusė paprikos ( bet kokios spalvos)
2 lapkotinio saliero stiebai
3 skiltelės česnako
800 ml. trintų pomidorų
500 ml. vandens
3-4 Lazanijos lakštai
raudonėlio
pipirų
druskos
krapų
svogūnų laiškų
čili dribsnių
tarkuoto parmezano arba Džiugo
prancūziško batono
Daržoves susmulkiname, dedame raudonėlį ir pakepiname karštame aliejuje apie 10 min.,dedame faršą ir sumaišę su daržovėm dar truputį kepiname.Masę dedame į puodą ,pilame pomidorus ,vandenį ,dedame druskos ,pipirus,čili jeigu mėgstate aštriau .Verdame apie valandą ,kol truputis skysčio nugaruos ir sriuba sutirštės.Sulaužome lazanijos lakštus ir dedame į puodą su sriuba. Verdame kol suminkštės ,tada barstome krapais ,svogūnų laiškais.Prie šios sriubos labai tinka prancūziškas batonas užkeptas orkaitėje su parmezanu ,krapais ir čili .Sriubos viršų barstome tarkuotu parmezanu.Tinka ir truputis grietinės.Skanaus :)
Aš Facebooke : čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą