Karbonadinės kiaulienos
česnako
pipirų
druskos
majonezo
mėgstamų prieskoninių žolelių
Garnyrui:
šampinjonų
mėgstamų daržovių
bulvių ar ryžių
Kiaulienos karbonadus supjaustome apie 1,5 cm. storio kepsniais .Aš naudojau kiaulieną su riebaliuku ,labai skanu ,apskrudęs lašinukas tikras skanumėlis. Mėsytę išmušame ,pabarstome pipirais ,druska ,spaustu česnaku ir užberiame mėgstamų prieskoninių žolelių ,aš naudojau raudonėlį ir kalendrą .Gerai įtriname ir plonai patepame majonezu.Paliekam marinuotis ,geriausiai per naktį.Marinuotą mėsą dedame ant grotelių ,šalia dedame druska įtrintus šampinjonus ir kepame . Grybukai gauna mėsos sulčių ir būna labai gardūs.Tiekiame su bulvėmis arba ryžiais ,daržovėmis .Skanaus :)
Aš Facebooke : čia
Dusios ežero gyventojai
Saulei nusileidus ,vaizdas nerealus ...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą