2013 m. gruodžio 8 d., sekmadienis

Žuvis traškioje plutelėje

                                                                                                                   Mano puslapis Facebooke čia
Reikės :
Žuvies file ( tinka bet kokia jūsų mėgstama žuvis)
druska
pipirai
česnakai
arba žuvies prieskonių mišinio
saulėgrąžų branduolių
maltų džiūvėsių
kiaušinio

Padažui:
majonezas
grietinė
krapai
petražolės
česnakas


Žuvies gabaliukus įtriname prieskoniais ir paliekame pastovėti.Saulėgrąžų branduolius susmulkiname ir sumaišome su džiūvėsiais.Išplakame kiaušinį ,merkiame po gabalėlį žuvį ir apvoliojame saulėgrąžų-džiūvėsių mišinyje.Gabaliukus dedame į įkaitintą aliejų ir kepame kol gražiai parus.Padažui imame lygiomis dalimis majonezą ir grietinę ,išspaudžiame skiltelę česnako ,dedame krapus,smulkintas petražoles ir išmaišome.Prie žuvies galite patiekti ir jūsų mėgstamų daržovių.Puikus užkandis arba pagrindinis patiekalas.Skanaus !!!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą