Pirma vieta mano tinklaraščio favoritų sąraše.Mano skoniui šis tortas yra tobulas . Vertas kartoti dar ir dar kartą. Receptas su kai kuriais mano patobulinimais .
Naudojau 21 cm kepimo formą
Biskvitams :
2 kiaušiniai
200 g cukraus ( mėgstantiems su mažiau cukraus 100 g)
200 g. ''Rududu''
200 g. grietinės ( naudojau 30% )
200-220 g. miltų (miltų kiekis priklauso nuo kiaušinių dydžio)
2 a.š. kepimo miltelių ( vietoje sodos )
Grietinėlės kremas :
450 g. grietinėlės ( 35 % riebumo)
2 v.š. cukraus
Karamelinis kremas:
100 g. sviesto
200 g. ''Rududu''
pora saujų kepintų ir pasūdytų žemės riešutų ( naudojau sūdytus ,nes į Snickers šokoladą taip pat dedami sūrūs.Gavosi super !!! )
Šokolado pertepimui ir puošimui :
150 g juodojo kokybiško šokolado
150 ml pieno
Aš sunaudojau apie 200 g. juodojo šokolado ir 200 ml. pieno,nes naudojau ir pertepimams ir puošimui.
Sirupas :
Jį naudojame pagal poreikį. Jeigu matote ,kad šokoladinis pertepimas gavosi gana skystas ir puikiai sudrėkina biskvitą,jums tikrai nereikės papildomai laistyti sirupu.
Virinto vandens ,citrinos sulčių ir cukraus pagal skonį.
Biskvito paruošimas :
1.Išplakame kiaušinius su cukrumi.Cukrus turi ištirpti , o masė padidėti kelis kartus.
2.Dedame kambario temperatūros Rududu ir išplakame ,kad neliktų gumuliukų.
3.Pilame grietinę ,maišome ir sijojame miltus su kepimo milteliais. Žiūrėkite pagal tešlos tirštumą. Jeigu kiaušiniai dideli ,reikės daugiau miltų iki 220 g.
4.Tešlą padaliname į 2 dalis.Vieną dalį pilame į kepimo popieriumi išklotą formą ir dedame į 180* C įkaitintą orkaitę .Kepame 15-20 min. . Man prireikė 20 min.
5.Iškepus biskvitui atvėsiname.Tą patį padarome ir su likusia dalimi tešlos.Atvėsusius biskvitus padaliname per pusę.Turėsite 4 biskvitus.
Kremai ir šokoladinis pertepimas :
1.Ant garų vonelės ištirpiname šokoladą.Pilame pieną ir gerai išmaišome.
2.Grietinėlę išplakame su cukrumi.
3.Kambario temperatūros sviestą ir Rududu ištriname iki vientisos masės be gumuliukų .Dedame riešutus ir išmaišome.Tai geriausiai atliksite blenderio pagalba.Taip pat Rududu ir sviestą galima išplakti mikseriu. Bet tai bus jau visai kitos konsistencijos kremas.Man priimtinesnis pirmas variantas.
4. Pasiruošiame sirupą: į virintą atvėsintą vandenį pilame citrinos sultis,dedame cukrų.Išmaišome ir ragaujame.Sirupas turi būti saldžiarūgštis.
Sluoksniavimas:
1.Nuo biskvitų viršaus nupjaunu lipnų sluoksnį,padžiovinu ir sutrinu į trupinius.Bus puošimui.
2.Dedame pirmą biskvitą ,laistome sirupu ,pilame šokolado ir tepame pusę grietinėlės kremo.
3.Dedame antrą biskvitą ant viršaus ,laistome sirupu ,pilame šokolado ir tepame visą karamelinį kremą su riešutais.
4.Dedame trečią biskvitą ir atliekame tą patį ką ir su pirmu sluoksniu.
5.Ketvirtą biskvitą dedame ant viršaus .Aš buvau pasilikus kelis šaukštus grietinėlės kremo ,tai juo ir aptepiau.Tortą uždengiame ir dedame nakvoti į šaldytuvą.Šis tortas mėgsta pastovėti .Kuo ilgiau stovi,tuo skanesnis tampa.Ką tik pagaminto valgyti nederėtų.
6.Puošimui sunaudojau 3 Snickers šokoladukus , saują žemės riešutų ir trupinius likusius nuo biskvitų.Aplaisčiau šokoladiniu pertepimu.Puoškite kitą dieną tortui sutvirtėjus.
Rezultatas vertas visų jūsų pastangų . Skanių ir malonių akimirkų , gaminkite su meile ir gera nuotaika 😍
Jeigu kopijuojate receptą ,prašau dėti aktyvią nuorodą į mano tinklaraštį.Ačiū už supratingumą 😊
Rudeninis tortukas.
Iš tortui naudojamų ingredientų galite pasigaminti keksiukų . Iš vienos produktų normos iškepsite apie 18 keksiukų.
Recepto šaltinis SM
Super atrodo!:))
AtsakytiPanaikintiAtrodai kaip dangiskas stebuklas, ir pagal aprasyma gal but net ir paprastiem zmogeliam imanomas iskepti! Jus kaip visada stebinate savo sugebejimais
AtsakytiPanaikintiAčiū :) keptas savom reikmėm:) tortukas labai lengvai gaminamas ,tikrai visiem įmanoma išsikepti ,bandykite ir pavyks :)
AtsakytiPanaikintiSveiki, noreciau paklausti is kur pirkote toki grazu torto stova? :)
PanaikintiLabai skanus ir sotus, toks turtingas gaunasi. Kepiau jį, tai labai patiko
AtsakytiPanaikintiAš kepdama antrą kartą irgi pagal savo nuožiūra koregavau receptą.. Originale tikrai per daug miltų ir per mažai kėlimo miltelių.Dėjau 3L kiaušinius ir 2 a.š kėlimo miltelių.Dabar pabandysiu jūsų receptuką gal dar labiau patiks.Kepant pagal originalą gaunasi ne biskvitas ,o labiau panašu į skanią duonelę. Ačiū.
AtsakytiPanaikintiDėkoju..:) Tiesa, kad dėjot sūdytus riešutėlius nepabijojau ir aš idėt pasūdytų iš skardinės ( tie kur prie alaus valgomi ) tik truputi apiploviau po vandeniu kad nebūtų labai sūrūs, nusausinau, susmulkinau ir vualia..:) praeitą kart kai kepiau ši tortą riešutėlius radau tik kevaluose tai baisiai daug laiko sugaišau kol išlukštenau, apkepiau ir išvaliau nuo žievelių.. tad ši kart visa gaminimo eiga praėjo kur kas sklandžiau ir greičiau..:)
AtsakytiPanaikintiTikrai neverta vargti ir kepinti riešutų ,visuose prekybos centruose yra skrudintų žemės riešutų ir su druska ir be jos :) Aš naudojau sveriamus sūdytus riešutus ,tai jų neploviau ,nes tos druskos ten ne per daugiausiai ,viskas buvo ok :)
AtsakytiPanaikintiRuosiuosi kepti sy torta savaitgaliui, tik idomu kaip graziai apdeti trupiniais sonus? :( ar reikia aptepti papildomai kokiu kremu ar ne?
AtsakytiPanaikintiAš papildomai netepiau ,naudojau biskvito trupinius ir riešutus :)
AtsakytiPanaikintiLabai skanus gavosi,aciu uz receptuka
AtsakytiPanaikintiSmagu ,kad patiko :)
AtsakytiPanaikintio i grietineles pertepima nereikia deti zelatino? nes man tas pertepimas skystas gavosi, viskas nubego, o nuotraukoje atrodo taip graziai.
AtsakytiPanaikintiGrietinele turi buti labai gerai atsaldyta, o jei nesiplaka galima ideti truputeli citrinos rugsteles ir viskas bus puiku.
PanaikintiKiek suprantu jums grietinėlė neišsiplakė ,plakta grietinėlė nėra skysta ,ar ne taip ? nereikia čia želatino ,reikia noermaliai išplakti grietinėlę ;)
AtsakytiPanaikintiManau, kad pakelis grietinėlės standiklio nepamaišys? :)
AtsakytiPanaikintiTik tuomet jeigu grietinėlė sunkiai plakasi ,šiaip standiklio tikrai nereikia ;)
AtsakytiPanaikintiO jeigu torta laikyciau ne per nakti ,o kelias valandas? Ar butinai per nakti? :)
AtsakytiPanaikintiTikrai nebūtina :)
AtsakytiPanaikintiDel sirupo.. koek dejot cirtinos sulciu?
AtsakytiPanaikintidedu pagal skonį ,reikia ragauti :)
AtsakytiPanaikintilabai skanus tortas.Mano svogeris sake,kad nerealaus skonio
AtsakytiPanaikintiJau trečią kartą dariau šį skanumyną, stingsta šaldytuve rytdienos apsirijimui :)))
AtsakytiPanaikinti28cm formai sunaudojau:
biskvitui-dviguba norma, sirupui pakako 200ml, šokolado pertepimui vienguba norma, grietinėlės kremui 840ml 35proc grietinėlės, karameliniam pertepimui indelis rududu su 180g sviesto, papuošimui 2 dvigubi snikeriai (dėl grožio dėčiau 3, bet man skonis svarbiau, ir taip bus salduuuuu :)
Rezultatas: su forma 4kg, aukštis 12cm
kiek ingredientų reiktų dėti 25cm tortinei? ar 6cm tortinė ne bus per žema? pas jus tortas atrodo aukštokas :)
AtsakytiPanaikintiLabas. Jei neturiu "Rududu" gal galiu deti paprasta kondencuota piena? O gal ji pavirti? Italijoj "Rududu "nera prekyboj deja...-))))
AtsakytiPanaikintiVilma BJ , galite daryti ir 25 cm. bus žemesnis tortukas ,mano 21 cm tai aukštas ,bet tikrai nėra laabai aukštas ,normalus ,jeigu turite geriau darykite mažesnio skersmens formoje :)
AtsakytiPanaikintiGitana Pusinskaite , išvirkite kondensuotą pieną ,bus labai skanus kremas :)
AtsakytiPanaikintiDekui.Einu burti....-))))
Panaikintikepiau jau ne karta, superinis!!!
AtsakytiPanaikintiSveiki,o kokias citrinu sultys naudojote ir mazdaug kiek ml? Dekoju ;)
AtsakytiPanaikintiSultis spaudžiu iš geltonos citrinos ,dedu iš akies ,reikia ragauti ,skonis turi būti saldžiarūgštis :)
AtsakytiPanaikintiSveiki.Is tokio kiekio produktu,mazdaug kokio svorio iseina tortukas?
AtsakytiPanaikintiGintare , nesvėriau aš jo ,sunku pasakyti ,vidutinio dydžio ,bet labai sotus :)
AtsakytiPanaikintiSveiki.Kepiau ir aš šį tortuką.Dabar brandinsiu jį šaldytuve tris dienas,kaip čia viena kepėjėlė patarė.Suteptas be papuošimo man jis svėrė 2.3kg.Kai ragausim būtinai parašysiu.Didžiulis dėkui už receptuką!
AtsakytiPanaikintiLabai skanus, sotus....pasakisko skonio, gavosi super. Patiko visiem kas ragavo;)
AtsakytiPanaikintiAčiū už gražius žodžius .Smagu , kad patiko ir viskas pavyko :) Šis tortas mano favoritų sąraše ,labai mėgstamas ir dažnai gaminamas :)
AtsakytiPanaikintiSveiki ar tiktu grietinele 28proc? Ir papuosti is karto,kai pertepi ar veliau galima?
AtsakytiPanaikintiSveiki , grietinėlė turėtų būti 35 % riebumo ,28 gali neišsiplakti , bus išbėgę sluoksniai .
AtsakytiPanaikintijis tikrai nuostabaus skonio dariau jau ne karta
AtsakytiPanaikintiAs ir ne karta kepiau si torta ir kepsiu dar si savaitgali,savo gimtadieniui 😉 Vyrui labai jis patinka,tik as sirupa,biskvitams sulaistyt ,darau is kavos,o ne citrinos,man labai cia tinka tas kavos prieskonis 😋
AtsakytiPanaikintiSveiki , malonu girdėti kam patinka ir kepate jau ne pirmą kartą :) Sirupą galima daryti pagal savo skonį , o galima ir visai nelaistyti ,pakaks šokoladinio padažo ,sėkmės :)
AtsakytiPanaikintiKepiau si torta savo vyrui gimimo dienos proga. Kiek bijojau ar pavyks, nes pries tai nesu daug kepusi tortu. Labai dekinga uz issamius paaiskinimus. Tortas ispilde lukescius 100% labai turtingo skonio. Super! Aciu!
AtsakytiPanaikintiDžiaugiuosi ,kad jūsų lūkesčiai buvo pateisinti ,sėkmės :)
AtsakytiPanaikintiLabai skanus tortas. Vertas kiekvienos minutės praleistos jį gaminant. Rezultatas stulbinantis :) Ačiū ;)
AtsakytiPanaikintiJūrate , ačiū už komentarą ,super :)
AtsakytiPanaikintiKa blogai padariau tai kepiau biskvita 25cm skardoj. Gavosi per ploni ir tepant pliso....
AtsakytiPanaikintiRolandai , gal kitą kartą geriau pasiseks :)
AtsakytiPanaikintiNuostabaus skonio,tikrai daug jų kepusi ir prigaminusi per 32 metus,bet šis buvo pasakiškas tikrai,bijojau kad bus saldus,bet tikrai ne.Vertas dėmesio,liuks
AtsakytiPanaikintiMane jo skonis irgi nustebino ,nes tikėjausi labai saldaus ir riebaus ,tačiau buvo viskas super :)
Panaikintisveiki, sakykite, o keksiukams koks kremas naudotas buvo? kazkaip standziai atrodo pas jus, noreciau toki ir uzdeti standu=)
AtsakytiPanaikintisveiki , kremas kaip ir torte ,nieko nekeičiau ;) viduje Rududu ,ant viršaus gerai išplakta grietinėlė :)
AtsakytiPanaikintiSveiki, o tai rududu kada ir kaip į vidų dėjot ? Į tešlą ? Ačiū
PanaikintiMano tortine 24cm, tai ar nieko nereik dauginti? Ir ar gerai suprantu, kad biskvita kepti du kartus ir abu blynus padalint per puse? O kaip padalint lygiai?
AtsakytiPanaikintiViską supratote teisingai :) tik jūsų tortinė didesnė ,plonesni biskvitai bus .Biskvitus dalinu peiliu ,ne visada tobulai pavyksta ,bet tobulybės man ir nereikia ;) sėkmės !!!
AtsakytiPanaikintiAčiū už receptą, tortas pavyko ir buvo nerealiai skanus, net mano kritikui vyrui patiko :)
AtsakytiPanaikintiSuper ;)
AtsakytiPanaikintiTortas superinis, gaminau vyro gimtadieniui, patiko visiems kas ragavo. Siandien gaminsiu dar karta. Aciu uz puikiausio torto recepta. Tai skaniausias mano ragautas tortas, be to labai sotus.
AtsakytiPanaikintiĮ sveikatą :)
AtsakytiPanaikintiSveiki sendien bandysiu kepti sita tortuk norekau pasiteirauti jus ji iskart papuoset ar puoset po nakties ir kaip sekesi?
AtsakytiPanaikintiSveiki , visada puošiu kitą dieną :) papuošimas labai paprastas ,taip ,kad nepavykti negali :)
AtsakytiPanaikintiSveiki, o vietoj rududu galima naudoti skysta karamele?
AtsakytiPanaikintiSveiki , aš nebandžiau,bet manau Rududu tvirtesnis ir tinka geriau :)
AtsakytiPanaikintiPavyko iš pirmo karto, 26cm formai imu 1,5 normos produktų. Gaunasi apie 10cm aukščio skanumėlis. Kepiau jau 5 kartus, namiškių visuomet užsakomas Kalėdoms, Velykoms ir spec. progoms :) Darbo yra, bet tikrai nesunku..Man tik biskvito daugokai gaunasi, o jei plonesnis būtų ko gero neitų perpjaut (nors ir naudoju siūlą), labai jau purus..
AtsakytiPanaikintiLabai liuks atrodo, o sakykite - kiek laiko virti kondensuotą pieną (500 gr), kol pasidarys Rududu? Norisi išbandyti jūsų receptą. Ačiū!
AtsakytiPanaikintiSveiki , pirkite Rududu ir nereikės Jums vargti ;) O jeigu norite pati pasigaminti Rududu ,tai turiu pasakyti ,kad tai nebus tokio skonio ir tekstūros produktas kaip Rududu .''Smaližiaus'' torto recepte yra aprašyta kaip išsivirti kondensuotą pieną. http://www.ritosreceptai.lt/2015/05/tortas-smalizius.html
Panaikintiaaaaaaaaaciu !
AtsakytiPanaikintiSveiki, siandiena isbandziau jusu recepta.. Rytoj raugausim ir matysim kas man gavosi ! Tik grietinele nesigavo labai tirsta.. Tokia pusetinai.. ir kai dejau sokolada o veliau grietinele ji man liejosi per sonus. Puosiau palaikius torta 10-15min saldytuve, tai gal nieko tokio ? nepaskaiciau,kad geriau kita diena puosti
AtsakytiPanaikintiAr galima vietoj žemės riešutų dėti lazdymo?
AtsakytiPanaikintiŽinoma :)
PanaikintiSuperinis!!! Labai ačiū už receptuka :)
AtsakytiPanaikintiĮ sveikatą !! 😊
PanaikintiSveiki. Ar grietinelę būtina plakti mikseriu, kad sutirštetų ar pakaks ranka suplakti?
AtsakytiPanaikintiSveiki ☺reikia plakti mikseriu ,nes kremas turi būti standus ,kitu atveju "išbėgs"sluoksniai .
AtsakytiPanaikintiSveiki, o kur jus pirkote tas sirdeles kaip ant pirmojo tortuko? Kepsiu si skanesta ir noreciau papuosti tortuka su jomis ;)
AtsakytiPanaikinti"Biskvitui išplakame kiaušinius su cukrumi.Cukrus turi ištirpti , o masė padidėti kelis kartus" - cia isplakti iki putu? ;)) aciu
AtsakytiPanaikintiSveiki, taip reikia išplakti iki putų :)
PanaikintiSveiki,
PanaikintiPapuošimui irgi sūdyti riešutai naudajami?
Sveiki ,
PanaikintiTikrai taip :)
Sveiki noriu pagaminti dukros gimtadieniui.
AtsakytiPanaikintibet turiu tik 28cm skersmens torto forma.
kokius kiekius produktu tada reikėtų naudoti>
Ar galite man padėti?
ačiū.
Sveiki ,parašysiu Jums formulę kaip yra apskaičiuojami produktai pagal formos dydį.Mano tortas keptas 21 cm formoje ,Jūs norite kepti 28 cm formoje ,tai pvz. Cukraus aš naudojau 200 g ,tai Jums reikės skaičiuoti taip : 28÷21×200=266...g ,pvz.miltų 220 g 28÷21×220=... Tik Jūsų tortas bus žemasvur biskvitai bus ploni.Rekomenduoju kepti po vieną 4 buskvitus.Sėkmės ☺
PanaikintiAčiū labai.
Panaikintio kokius produktų kiekius naudoti vienam biskvitui iškepti, kad ir tai paciai 28cm formai?
AtsakytiPanaikintiSveiki,o Jūs norite kiekvienam biskvitui atskirai maišyti tešlą ? Nebūtų paprasčiau paruoštą tešlą padalinti į 4 dalis ?
AtsakytiPanaikinti4 metu dukryte torta ivertino puikiai! O ir pagaminti labai paprasta! 10 balu!
AtsakytiPanaikintiPuiku ☺
PanaikintiSveiki. Norejau paklausti del torto nuotrauku: vienoje tortas su sviesiu biskvitu, atrodo toks sausokas, o kitoje nuotraukoje, kur jis papuostas trupiniais, biskvitas atrodo tamsesnis ir purus, slapias. Ar cia tas pats tortas ar cia du skirtingi?
AtsakytiPanaikintiSveiki , galiu jus nuraminti,kad čia vienas ir tas pats tortas ;) Toje foto kur biskvitas šviesesnis ,naudotas baltas cukrus ir tortas nedrėkintas sirupu.O tamsesnis biskvitas su ruduoju cukrumi ir drėkintas sirupu.Nuo sirupo Rududu kremas labai suminkštėja ,matosi skirtumas.O nedrėkintam torte kremas stabilus.Tai toks skirtumas .Jeigu tortą reikia transportuoti ir yra karštas oras ,niekada nedrėkinu.Receptas vienas ,o variantų įvairių.Skonio reikalas ,kam koks variantas priimtinesnis.Sėkmės :)
PanaikintiGaila, siek tiek veliau pamaciau jusu atsakyma.. Tad tik viena biskvito sluoksni sulaisciau sirupu, atrode, kad sokolado skystumo turetu pakakti.
PanaikintiKepiau biskvitus 24cm formoje, skaiciavau skaiciavau, kiek produktu reikia, galiausiai teko daryti antra teslos porcija. Uztat kiek trupiniu ir koks aukstas jis man gavos :D Pastebejau, kad labai svarbu neperkepti biskvito, kad nebutu sausas. Tortas tikrai nuostabus. Tas Rududu ir zemes riesutu kremas visiskai nuginkluoja! Ačiū!
Smagu ,kad skonis patiko :) Truputį aukščiau,komentaruose yra parašyta formulė kaip apskaičiuoti produktų kiekį pagal torto formos dydį.Man šis tortas idealiausiai gaunasi 21 cm formoje.Dėkoju už komentarus :)
PanaikintiSveiki.O kaip apskaiciuoti kiausiniu kieki pagal Jusu formule?Nes taip pat kepu platesneje formoje ir gaunasi per ploni biskvitai.
PanaikintiSveiki,formulė ta pati Pvz.Jeigu forma 28 cm ÷ 21 cm × 2 kiaušinių = 2,66 , tai dėkit 3 ,nes kiaušinio per pusę nepadalinsite.Sėkmės !!!
PanaikintiViskas iškepta,beliko ištraukti iš šaldytuvo ir papuošti🙂.Ir,žinoma,laukti svečių.Ačiū už receptą!
AtsakytiPanaikintiAnt 25 cm formos dariau dusyk nekeisdamas kiekių, viskas buvo super. Pirmas tortas darytas gyvenime, tikrai bet kas, kas yra apsipratęs virtuvėje, gali pagaminti šį tortą :)
AtsakytiPanaikintiAbieju suneliu gimtadieniams sita torta kepiau. Nerealus! Aciu uz uz toki gera recepta!
AtsakytiPanaikintiKepiau is 2 porciju, gavosi 2 tortai. Vieno sonus apdejau vafliniais vamzdeliais, o kita damu pirsteliais ir aprisau dovanu "kaspinu" kur buna toks siaudinis (nezinau kaip issireiksti) Gavosi kaip sulineliai. Ant virsaus primeciau pjaustyto snikerso, riesutu, sok.saldainiu ir viska aplaisciau tirpintu sokoladu. Gavosi super grazus ir skanus! Dekui uz recepta!! Gaila,kad neimanoma ikelti nuotrauku.
AtsakytiPanaikintiBroliene kepė, tiesiog nuostabaus skonio👌🥧
AtsakytiPanaikintiSkanus. Šlapias, nepersaldus. Rekomenduoju. Gaila neina nuotrauka pasidalinti :)
AtsakytiPanaikintiTobulas
AtsakytiPanaikintiVisada darau pagal šį receptą👍👍👍
AtsakytiPanaikintiKepiau šį tortą pirmą kartą. Biskvitas iškepė purus, truputi drėgnas, skanus. Tortukas gavosi labai skanus. Kepsiu dar ne vieną kartą. Ačiū už receptą.
AtsakytiPanaikintiAčiū ir jums ,kad parašėte .
PanaikintiTortas gaunasi labai skanus. Ačiū už puikų receptą.
AtsakytiPanaikintiAntrą kartą kepu šį tortą ir antrą kartą rududu-sviestinis kremas gaunasi skystokas, teka iš formos. Viską dedu pagal receptą, kremą blederuoju, bet kremas neišlaiko formos :(
Ką darau neteisingai? Sviestas natūralus 82%
Gali būti ,kad sviestą Su Rududu reikėtų ilgiau paplakti ir mažiau drėkinti .Nes yra buvę ir man ,kad nuo sirupo suskystėjo karamelinis sluoksnis .Esu dariusi ir visai be sirupo ,bet man nepatiko ,nes mėgstame drėgnesnius tortus .
PanaikintiLabai geras receptas, visada kepu pagal šitą, gaunasi superinis Sniker tortas.
AtsakytiPanaikintiVisiems labai patinka, ypač anūkams - džiaugiasi, kai jų gimtadieniams iškepu tokį. Ačiū už puikų receptą ir patarimus
Kepiau 3kartus ir labai skanus gavosi. Aciu uz recepta!!!!
AtsakytiPanaikintiPasakisko skonio tortas 🙂 aciu uz puiku recepta. Dariau pirma karta ir gavosi tobulai 😊
AtsakytiPanaikinti