2015 m. kovo 11 d., trečiadienis
Mascarponės sūrio tortas
Greitai ir lengvai pagaminamas ,o ir kepti nereikia .Tirpsta burnoje ,norisi dar ir dar ...
Kartojamas receptukas iš seniau čia Naudojau 21 cm tortinę ,dėl to tortukas aukštesnis už prieš tai buvusį .Sausainius laužiau kaip tinginiui , riešutų nedėjau .Viršus aplaistytas tirpintu šokoladu su grietinėle.Skanių akimirkų !!!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Bandžiau šį tortuką, bet man srovele supylus želatiną kremas sušoko gabaliukais (turbūt dėl to, kad kremas per šaltas dėl atšaldytos suplaktos grietinėlės). Galbūt yra koks nors šios problemos sprendimas? Skonio kol kas nebandėme, stingsta šaldytuve :)
AtsakytiPanaikintiSveiki ,
AtsakytiPanaikintiŠalta grietinėlė po išplakimo tikrai nebūna labai šalta.Kitas reikalas jeigu jūsų Mascarponė ir kondensuotas buvo šalti ,ar kambario temperatūros kaip parašyta ? Šį tortuką dariusi daugybę kartų ,man taip nebuvo.