2016 m. vasario 21 d., sekmadienis

Pertepti vafliai

Laiko jiems paruošti beveik nereikia !!! Net jeigu turite milijoną darbų ir visai neturite laiko,šiam desertui tikrai jo rasite.Miela nostalgija iš vaikystės,kurią sukelia šis desertas. Stebuklai slypi paprastuose dalykuose.
Vafliams pertepti galite rinktis jūsų mėgstamą pertepimą .Gali būti paprasta uogienė , kondensuotas pienas ,šokoladinis kremas.Mano pertepimas iš Mascarponės ir Rududu kremo.


Sunaudojau :
1 pak. vaflių lakštų ( ne tų didžiausių ,o pusinių )
1 ind. Rududu
500 g indelis Mascarponės ( galima ir mažesnį )

Į dubenį sudėkite kambario temperatūros Rududu ir Mascarponę.Elektriniu plaktuvu suplakite iki vientisos masės.Pertepkite vaflius ir suvyniokite į maistinę plėvelę.Jeigu kremą darysite iš 500 g Mascarponės tai jo šiek tiek liks.Kremo netepkite labai storai ,nes tai yra pakankamai riebus ir sotus kremas.Dėkite į šaldytuvą kokioms 3-4 valandoms.Vafliai taps minkšti ir juos be vargo suraikysite.
Mielai ir jaukiai akimirkai pasidarykite puodelį kavos ir išsiimkite gabalėlį nuostabaus skonio vaflių.
Skanaus !!!

Kepkite ir dalinkitės savo skanumynų nuotraukomis mano puslapyje Facebooke . Labai lauksiu :)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą