Užtepėlei reikės :
100 g saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
aliejaus nuo pomidorų
2 v.š. konservuotų kaparėlių
2 skiltelės česnako
petražolių
aitriųjų pipirų miltelių ( nebūtina,pagal poreikius)
cukraus žiupsnelį
druska pagal poreikius,ragaukite
galite įdėti pinijų arba skrudintų saulėgrąžų
Gaminimas :
.Užtepėlei skirtus produktus dėkite į smulkintuvą ir sutrinkite.Jeigu trūksta įpilkite aliejaus. Užtepėlė neturi būti kreminė ,bet tepamos konsistencijos.Pomidorų ir kaparėlių gabaliukai turi jaustis.Pagamintą užtepėlę tinka valgyti su Ciabatta,prancūzišku batonu.Mano užtepėlė buvo patiekta ant Ciabattos riekelių,kurias prieš tai galite paskrudinti .Ant viršaus dėjau varškės užtepėlę ,agurkus ir pomidorus.Apibarsčiau gvakamolės prieskoniais.Labai skanu ,išbandykite 😋 Gražių ir skanių vasaros akimirkų !!!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą