Taip kartais norisi keptos duonos 😋 Bet tas varvantis aliejus...atrodo tunki vien nuo žiūrėjimo į tuos nuo riebalų blizgančius gabalėlius.Tai kaip patenkinti tą keptos duonos poreikį nenaudojant didelio kiekio aliejaus ? Na ir užmačiau Beatos laidą,kur duona kepama ne šiaip į keptuvę įpylus aliejaus ,o pagal naują būdą kur aliejaus naudojama minimaliai.Rezultatas tikrai nustebino.Receptas labai paprastas : nupjauname pajuodusias duonos pluteles,riekeles supjaustome juostelėmis ir išdėliojame kepimo skardoje.Galite įtiesti kepimo popieriaus.Tuomet konditeriniu teptuku lengvai patepame aliejumi.Kepame 200 * C temperatūroje.Stebėkite kaip duona atrodo ir nesudeginkite.Duonai apkepus įtriname česnaku.Aš papildomai pabarsčiau smulkia druska.Duonos per ilgai nekepkite ,kad nebūtų labai kieta.Viskas.Labai skanu,lengva ir su mažiau kalorijų.
2017 m. gruodžio 18 d., pirmadienis
Naujas būdas išikepti duoną duona su mažai riebalų
Taip kartais norisi keptos duonos 😋 Bet tas varvantis aliejus...atrodo tunki vien nuo žiūrėjimo į tuos nuo riebalų blizgančius gabalėlius.Tai kaip patenkinti tą keptos duonos poreikį nenaudojant didelio kiekio aliejaus ? Na ir užmačiau Beatos laidą,kur duona kepama ne šiaip į keptuvę įpylus aliejaus ,o pagal naują būdą kur aliejaus naudojama minimaliai.Rezultatas tikrai nustebino.Receptas labai paprastas : nupjauname pajuodusias duonos pluteles,riekeles supjaustome juostelėmis ir išdėliojame kepimo skardoje.Galite įtiesti kepimo popieriaus.Tuomet konditeriniu teptuku lengvai patepame aliejumi.Kepame 200 * C temperatūroje.Stebėkite kaip duona atrodo ir nesudeginkite.Duonai apkepus įtriname česnaku.Aš papildomai pabarsčiau smulkia druska.Duonos per ilgai nekepkite ,kad nebūtų labai kieta.Viskas.Labai skanu,lengva ir su mažiau kalorijų.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą