Mano mėgstamos minkštos ,elastingos ir nelimpančios virtinių tešlos receptu jau dalinausi ČIA .
Šiems virtiniams dariau 2 skirtingus įdarus.Vienas mano labai mėgstamas su bulvėmis ir varške,kitas su malta brandinta jautiena.
Bulvių ir varškės įdarui :
Virtų sutrintų bulvių
kepintų svogūnų
kepintos šoninės ( pagal poreikius)
varškės
druskos
Jautienos įdarui :
brandintos jautienos faršo
svogūnų
česnakų
pipirų
druskos
kiaušinio
Bulvių ir varškės įdarui imkite lygiomis dalimis varškę ir trintas bulves.Pasikepinkite šoninę su svogūnu ir sumaišykite su bulvių ir varškės mase.Druską naudokite pagal poreikius.Iš gautos masės formuokite rutuliukus ir dėkite į paruoštą tešlą.Tešlos gaminimo procesas aprašytas ČIA .
Jautienos įdarui sudėkite į maltą mėsą visus nurodytus ingredientus ir išminkykite.Formuokite rutuliukus ir toliau eiga analogiška.Paruoštus virtinius dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir jiems iškilus į paviršių pavirkite dar kelias minutes.Su jautiena virtiniams prireiks šiek tiek daugiau laiko.
Virtinius tiekite su grietinės,kepintų svogūnų ir šoninės padažu.
Iš likusios nuo virtinių tešlos pripjaustau tokių makaronų ir išverdu saldžią sriubą.Sriubos receptu pasidalinsiu kai tik turėsiu gražesnę foto.
Skanaus !!!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą