Gaminimui 30 min.
5 asmenims
1 indelio konservuoto tuno savo sultyse
kelių v.š. konservuotų kukurūzų
kelios juodosios alyvuogės
pusė ilgavaisio agurko
kietai virto kiaušinio ( nebūtina )
svogūnų laiškų pluoštelio arba raudono svogūno
šv.krapų
2 a.š. Dijon garstyčių grūdeliais
graikiško jogurto arba majonezo
citrinos sulčių
maltų pipirų
Gaminimas :
Smulkiai supjaustykite agurką,skystį nuvarvinkite.Susmulkinkite alyvuoges ir svogūnų laiškus.Į dubenį dėkite nuvarvintą tuną,agurkus,svogūnų laiškus,nuvarvintus kukurūzus,alyvuoges,sutarkuokite kiaušinį.Toliau dėkite jogurtą arba majonezą,įspauskite citrinos sulčių,dėkite garstyčias ,pipirus ir viską išmaišykite.Barstome smulkintais krapais.Ragaukite ir skaninkite pagal poreikius.Užtepėlę tiekite atskirai su skrudinta duona.
Skanaus !!!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą