Šiandien mano lėkštėje- keptos česnakinės krevetės.Kartais taip norisi pasigaminti ką nors išskirtinio,tai ko nevalgome kasdien.Krevetės nekasdienis maistas ,labai skanus delikatesas ir puikus baltymų šaltinis.Atsidūrė jos mano lėkštėje dėl to,kad mano mažoji prekybos centre, eilinį kartą, man baksnojo į krevetes ant ledo.Kitokių jinai nenori,tik tų kur ant ledo ir būtinai su ūsais 😂 Krevetėms tikrai nereikia kažkokių ypatingų padažų ar prieskonių.Kuo paprasčiau,nepersistenkite.
Ruošiau labai paprastai :
Apie 400 g virtų krevečių su kiautais ,sudėjau į keptuvėje ištirpintą sviestą,įspaudžiau 3 skilteles česnako,įdėjau smulkintų krapų,pabarsčiau druskos ir po kelių minučių apšlaksčiau citrinos sultimis.Kepinti kol krevetės sušils,labai trumpai.Viskas,mėgaujamės !!!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą