Gaminimui 25 min
3 porcijos
Reikės :
250 g karštai rūkytos antienos filė Kitchen me
pakuotė Romaine salotų
avokadas
3 virti kiaušiniai
juodos duonos su grūdais
alyvuogių
100 g tarkuoto parmezano sūrio
gvakamolei skirtų prieskonių
padažui:
4 v.š alyvuogių aliejaus
1 v.š. garstyčių
1 v.š. citrinos sulčių
1 v.š. medaus
1 skiltelė česnako
pipirų
1.Rūkytą antienos file supjaustome griežinėliais ir pakepiname keptuvėje su trupučiu riebalų.
2.Į lėkštes plėšome salotas ir ant viršaus dedame anties file.
3.Ant duonos riekės dėliojame avokadą,barstome prieskoniais.Dedame perpjautą kiaušinį ir išdėliojame alyvuoges.
4.Sumaišome padažui skirtus ingredientus.Sulaistome salotas ir užbarstome tarkuotu parmezanu.
Skanaus !!!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą