2018 m. rugpjūčio 9 d., ketvirtadienis

Sumuštinis su jautiena ir skrudintais svogūnų žiedais

Karališkas sumuštinis su jautiena ,kurį sunku nukonkuruoti.Puikus užkandis svečiui ar šeimynai palepinti. Būtinai išbandykite.Jis yra tobulas 😊

2 porcijos
Gaminimui 35 min.




Reikės :

200 g  brandintos jautienos nugarinės  
druskos
5 pipirų mišinio
2 vnt  duonelės su sėklomis
2 marinuoti agurkai
2 svogūnai
3 v.š. miltų
žalumynų puošimui
aliejaus kepimui

sviestukui :

50 g sviesto
šv. krapų
1 v.š. pesto padažo
1 skiltelė česnako
druskos
pipirų mišinio


Gaminimas :

1.Nuvalytus svogūnus supjaustome žiedais ir apvoliojame miltuose.Kepame karštame aliejuje iki gražiai apskrus abi pusės.Iškeptus dedame ant popierinio rankšluoščio sugerti riebalų perteklių.
2.Minkštą sviestą sumaišome su smulkintais krapais,pesto,spaustu česnaku ir prieskoniais.
3.Agurkus supjaustome griežinėliais.
4.Nugarinę dedame į gerai įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus ir kepame ant maksimalios kaitros po 1,5 min kiekvieną pusę.Ant apkepusios pusės barstome druską ir šviežiai maltus pipirus.Paliekame uždengę iki atvės.Atvėsusią jautieną supjaustome plonais griežinėliais.
5.Ant duonelės tepame sviestą ,dėliojame jautienos griežinėlius,dedame agurkus ir ant viršaus skrudintus svogūnų žiedus.Puošiame žalumynais.
Skanaus !!!







idėja  iš čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą