2019 m. birželio 17 d., pirmadienis

Gardieji ančiukų kulšelių kepsniai ant grotelių .Tobulas marinatas paukštienai.

Siūlau išbandyti labai skanių kulšelių  ant grotelių receptą.Antieną reikėtų pradėti marinuoti prieš 2 valandas , idealu būtų 4 valandos.Visa patiekalo paslaptis yra geras marinatas.Garnyrui naudokite sezonines daržoves ,tinka viskas ką mėgstate ir kas jums yra skanu.Padažas paprastas ,bet vertas dėmesio.Puikiai tiks ir vištiena arba kalakutiena.

Gaminimui 90 min
4-6 porcijos



Reikės :

2 pak. x 500 g ''Lapino puotos''  šviežių ančiukų kulšelių

Marinatui :

3 v.š. alyvuogių aliejaus
2v.š. Dijon garstyčių
1 laimo sultys
4 skiltelės česnako
šakelė šalavijo
šviežiai maltų pipirų mišinio
1 v.š. rudojo cukraus
2 a.š. druskos

Padažui :

4 v.š. natūralaus jogurto
2 v.š. pomidorų padažo
1 a.š rudojo cukraus
1 skiltelė česnako
šviežių krapų

Garnyrui :

pomidorų
agurkų
marinuotų svogūnų
apvirtų bulvių skiltelių


Gaminimas :

1.Iškaulintas kulšeles pamuškite mėsos muštuku.
2.Sumaišykite marinatui skirtus ingredientus ir ištepkite paukštieną.Dėkite į indą su dangčiu ir statykite į šaldytuvą.
3.Padažui skirtus ingredientus sumaišykite,ragaukite ir gardinkite pagal poreikius.
4.Kepkite ant grotelių iki gražiai apskrus abi pusės.Pabaigoje apkepkite virtas bulvių skilteles.
5.Tiekite su daržovėmis,bulvių skiltelėmis,marinuotais svogūnais ir padažu.

Skanių akimirkų !!!






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą