2019 m. birželio 7 d., penktadienis

Skanioji keptų pomidorų sriuba su kokosų pienu pagal Agnę Jagelavičiūtę

Prieš porą mėnesių ,viename iš socialinių tinklų, nuvilnijo šios nerealios pomidorinės karštinė.Šis  paprastas ir lengvas receptas, pagaliau sulaukė savo eilės.Siūlau išbandyti ,nes tai yra labai labai gardu.


Produktai :

8 pomidorai
2 raudoni svogūnai
2 geltoni svogūnai
4 skiltelės česnako
mėgstamų žolelių mišinio
mažas indelis kokosų pieno
mažas indelis smulkintų pomidorų
2 samtukai naminio sultinio
alyvuogių aliejaus
maltų pipirų
baziliko arba šalavijo
druskos
1 v.š. cukraus
skrudintos duonos
tepamo ožkos sūrio

Gaminimas :

1.Pomidorus perpjauname į 4 dalis. Supjaustome svogūnus,česnakus.Dedame į kepimo indą ,barstome prieskoniais,palaistome aliejumi ir kepame 180 *C temperatūroje iki daržovės suminkštės ir apskrus.
2.Į puodą pilkite aliejaus,įkaitinkite ir atsargiai supilkite trintus pomidorus ,sultinį,kokosų pieną dėkite cukrų ,druską,žalumynus ,pipirus.Užvirinkite ir išjunkite.
3.Iškeptas daržoves ir masę iš puodo dėkite į trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.
4.Tiekite su skrudinta duonele aptepta ožkos sūriu.Galite pabarstyti prieskonių,skrudintų riešutų.

Skanaus !!!



šaltinis : Agnė Jagelavičiūtė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą