Produktai :
8 pomidorai
2 raudoni svogūnai
2 geltoni svogūnai
4 skiltelės česnako
mėgstamų žolelių mišinio
mažas indelis kokosų pieno
mažas indelis smulkintų pomidorų
2 samtukai naminio sultinio
alyvuogių aliejaus
maltų pipirų
baziliko arba šalavijo
druskos
1 v.š. cukraus
skrudintos duonos
tepamo ožkos sūrio
Gaminimas :
1.Pomidorus perpjauname į 4 dalis. Supjaustome svogūnus,česnakus.Dedame į kepimo indą ,barstome prieskoniais,palaistome aliejumi ir kepame 180 *C temperatūroje iki daržovės suminkštės ir apskrus.
2.Į puodą pilkite aliejaus,įkaitinkite ir atsargiai supilkite trintus pomidorus ,sultinį,kokosų pieną dėkite cukrų ,druską,žalumynus ,pipirus.Užvirinkite ir išjunkite.
3.Iškeptas daržoves ir masę iš puodo dėkite į trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.
4.Tiekite su skrudinta duonele aptepta ožkos sūriu.Galite pabarstyti prieskonių,skrudintų riešutų.
Skanaus !!!
šaltinis : Agnė Jagelavičiūtė
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą