4-5 porcijos
Gaminimui 60 min
Reikės :
3 pak x 250 g ''Kitchen me'' Šviežių triušienos dešrelių
18 šviežios arba rūkytos šoninės juostelių
6 v.š. Vorčesterio padažo
1,5 v.š. medaus
kelios šakelės šviežio šalavijo
Gaminimas :
1.Kepimo skardą išklojame šalavijo šakelėmis.Kepimo metu šalavijas atiduos visą savo nuostabų aromatą.
2.Triušienos dešreles susukame į šoninės juosteles.
3.Dedame kepti į 200 *C įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30 min.
4.Į įkaitintą keptuvę supilame Vorčesterio padažą ir medų.Sudedame iškeptas dešreles ir kaitiname iki dešrelės pasidengs glazūra.
5.Tiekiame su mėgstamu garnyru.
Skanaus !!!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą