2019 m. liepos 27 d., šeštadienis
Kreminė pomidorų sriuba su kokosu pienu ir antiena
Nepaprastai gardi sriuba kurios variantų yra begalė.Dirbti teks minimaliai,bet už tai rezultatas tikrai nustebins.Ši pomidorų sriuba tiks ir su jūros gėrybėmis,o va su antiena tai buvo naujas išbandymas.
Labai vykęs bandymas kuris bus pakartotas.
6 porcijos
Gaminimui 60 min
Reikės :
'' Lapino puotos '' Šviežio antienos rinkinio sriubai
6 pomidorai
3 raudoni svogūnai
5 skiltelės česnako
šalavijo šakelė
druska
pipirai
1 v.š. cukraus
alyvų aliejaus
1 maža skardinė kokoso pieno
1 maža skardinė smulkintų pomidorų
universalių prieskonių mišinio
Gaminimas :
1.Iš antienos rinkinio išverdame sultinį.Nusemkite 200 ml sriubai,o kitą galite užsišaldyti,sunaudosite vėliau.Mėsą nuo kaulų nuimkite ir galėsite sudėti į paruoštą sriubą.Tik jos trinti nereikėtų.
2.Skiltelėmis supjaustykite pomidorus,svogūnus ir dėkite į kepimo skardą.Ant viršaus dėkite česnako skilteles ,apšlakstykite aliejumi ir prieskonių mišiniu.Kepkite iki 180 *C įkaitintoje orkaitėje iki daržovės suminkštės ir apskrus.
3.Į puodą kuriame virsite sriubą pilkite aliejaus,įkaitinkite ir pilkite konservuotus pomidorus,dėkite cukrų druską,pipirų ,šalaviją ir pakepinkite.
4.Supilkite sultinį ,kokosų pieną ir užvirinkite.
5.Iškeptas daržoves sudėkite į trintuvą,ten pat pilkite ir masę iš puodo ir sutrinkite iki vientisos kreminės masės.Dar kartą užvirinkite.
6.Tiekite su skrebučiais.
Skanaus !!!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą