Produktai :
4 gabalėliai lašišos
1 svogūnas (puikiai tiktų raudonas arba šalotas)
4 skiltelės česnako
1-2 pomidorai
puselė laimo
100 g šviežių špinatų
100 ml balto sauso vyno
250 ml grietinėlės 12 %
250 ml daržovių arba vištienos sultinio
sauja parmezano
druskos
1 a.š. rudojo cukraus
juodų maltų pipirų
sviesto
aliejaus
Gaminimas:
1.Įkaitiname keptuvę su trupučiu aliejaus.Dedame lašiša odele žemyn ir kepame apie 3 - 4 min .Barstome druska,pipirais. Išimame iš keptuvės .
2.Į tą pačią keptuvę dedame smulkintą svogūną ,gabalėlį sviesto ir kepiname.Veliau dedame smulkintą česnaką ir toliau kepiname.
3.Pilame vyną ,pakepiname kol nugaruos ir pilame sultinį.
4.Į keptuvę dedame smulkintą pomidorą , šaukštelį cukraus ,įspaudžiame laimo sulčių.Kepiname.Pilame grietinėlę.
5.Dedame nuplautas ir nusausintus špinatus .
6.Kai špinatai pašus beriame saują parmezano. Išmaišome ir atgal į keptuvę dedame lašišą.
7.Patroškiname apie 7 min.
Tiekiame su bulvių koše,ryžiais.
Skaniausi linkejimai,
Rita
Skanu.
AtsakytiPanaikinti