Puikus užkandis kurį galėsite pasigaminti ir Velykų stalui.Greitai ir lengvai pagaminamas ,svarbu turėti pagrindinius ingredientus.Galite improvizuoti ir sukurti savo variantą .Nebūtina naudoti visus mano nurodytus produktus,tiesiog dėjau ką radau šaldytuve .Ir gavosi net ir labai neprastai .😊
Produktai :
Rūkytos žuvies (aš naudojau plačiakaktį ,kuris man yra labai skanus)
Raudonojo svogūno
Krapų
Svogūno laiškų
Agurko
Avokado
Laimo arba citrinos
Virto kiaušinio
Žirnelių
Majonezo
Pipirų
Mėgstamų prieskonių
Gaminimas :
1.Nuo žuvies pašalinkite odą,kruopščiai išrinkite kaulus.Susmulkinkite.
2.Nulupkite svogūną,agurką,avokado puselę ir supjaustykite.Avokadą aplaistykite laimo sultimis.
3.Smulkiai sukapokite virtą kiaušinį ,pasmulkinkite krapus, svogūnų laiškus.
4.Dėkite žirnelių, majonezo,pipirų ir išmaišykite.Proporcijos pagal jūsų skonį.
5.Jeigu turite žiedą, galite suformuoti taip kaip padariau aš.Galite patiekti porcijomis arba sudėti į serviravimo indą.Skanu su juoda duona aptepta sviestuku.Sviestą apibarsčiau špinatų ir burokėlių milteliais,prieskoniais.
Skaniausi linkėjimai,
Rita
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą