Šis persikų ir aviečių kokteilis yra lengvas,gaivus ir puikiai tinkantis vasarai.Jame yra šviežių aviečių sirupo ,persikų tyrės ir balto putojančio vyno Prosecco .Saldus aviečių sirupas paskęsta dugne ir primena saulėlydį.Tai gėrimas bet kokiom progom !!! Klasikinis itališkas kokteilis Bellini gaminamas iš baltų persikų tyrės ir sauso balto Prosecco vyno.
2 porcijos
Gaminimui 15 min
Reikės :
200 ml balto putojančio vyno Prosecco
100 ml šviežių persikų tyrės
50 ml šviežių aviečių sirupo
Gaminimas :
1.Nuo persikų pašaliname odelę.Supjaustome gabaliukais ir dedame į trintuvę.
2.Aviečių sirupą galite pasiruošti iš anksto: avietes užpilti cukrumi ir susidariusį sirupą pavirti iki sutirštės.
3.Į aukštas ir siauras taures pilkite persikų tyrę ,o ant viršaus pilkite putojantį Prosecco vyną.Viską užbaikite ant viršaus pildami aviečių sirupą.
Puoškite persikų skiltelėmis ir mėtomis.Prieš geriant rekomenduoju išmaišyti ,priešingu atveju nuostabus aviečių sirupo saldumas liks dugne.
Gaiviausi linkėjimai,
Rita
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą